HR-oplossingen voor werkgevers

Organisaties met medewerkers die plezier ervaren in hun werk zijn aantrekkelijker als werkgever op de arbeidsmarkt, hebben betere resultaten en een laag ziekteverzuim. Hun medewerkers zijn energieker, stressbestendiger en staan meer open voor vernieuwing en ontwikkeling. En natuurlijk probeer je als werkgever het werkplezier van je mensen zoveel mogelijk te faciliteren en te optimaliseren!

Soms merk je als werkgever dat er iets extra nodig is. Je hebt het gevoel dat een van je medewerkers niet meer op de juiste plek zit. En dat kan natuurlijk. Mensen gaan door verschillende levensfasen heen en behoeften veranderen. Daarom is het belangrijk dat er wordt geluisterd naar je medewerkers. Neem hun wensen serieus. Wat hebben ze nog meer te bieden? Is er ruimte in de organisatie om stappen te maken? En zo niet, tot welke oplossing kun je dan samen komen?
 

1) Personeelsontwikkeling

werkanders! biedt MKB-bedrijven diversen trajecten waar het gaat om personeelsontwikkeling.

 

2) HR-expertise

Naast personeelsontwikkeling helpt werkanders! MKB-bedrijven met resultaatgerichte HR-oplossingen op maat. Als werkgever wil je je vooral richten op je corebusiness en niet teveel tijd kwijt zijn aan je interne organisatie. Daar zijn weer andere experts voor. werkanders! biedt 2 basisproducten, waarbinnen variatie mogelijk is.
 

✰ Interim HR-advies

Heb je een HR-professional nodig die tijdelijk kan worden ingezet? Of die jouw organisatie of HR-afdeling projectmatig kan ondersteunen? werkanders! heeft ervaring met alle aspecten van het HR-vak.

Denk hierbij aan:

 • talentontwikkeling, binden & boeien
 • arbo- & vitaliteitvraagstukken
 • begeleiding bij re-organisatie of verandertrajecten
 • werving & selectie
 • optimaliseren in-, door- en uitstroombeleid
 • frisse blik op functioneren & beoordelen
 • loopbaanbegeleiding en -coaching
 • verzuimbegeleiding

 

✰ HR-af-en-toe

HR-af-en-toe is interessant als je HR-vragen of vraagstukken hebt, maar geen ruimte of budget om iemand aan te nemen. Alles wat met personeel te maken heeft, kun je kwijt bij werkanders!

HR-af-en-toe kun je inzetten via een:

 1. HR-abonnement
  Voor een vast bedrag per maand antwoord op al je vragen over personeel. Dit kan telefonisch, via mail of door op een afgesproken moment aanwezig te zijn binnen het bedrijf om vragen te beantwoorden. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.
 2. HR-urenbundel
  Tegen een voordelig tarief gebruik maken van een HR-urenbundel. Verkrijgbaar in 3 formaten: S, M & L (respectievelijk 10, 15 en 20 uur HR-dienstverlening).
BEL/MAIL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

 

werkanders! voor werkgevers