Stresscoaching

Stress helpt je om scherp te blijven en alert te reageren. Het is een hele normale reactie van ons lichaam op een bedreigende situatie of gebeurtenis.

Je hebt een bepaalde mate van stress nodig om goed te functioneren. Gezonde stress voel je voor een sollicitatiegesprek of tijdens een spannende voetbalwedstrijd. Ongezonde stress ontstaat als je lichaam onvoldoende tijd krijgt om te herstellen. Dat is bijvoorbeeld zo als je lange tijd achter elkaar last van stress hebt en geen rust neemt.

Er blijft dan steeds minder ruimte over om te kunnen herstellen, wat uiteindelijk kan leiden tot overspanning of burn-out.

 

Hoe gaat het met je?

Ben je constant moe, zit je niet lekker in je vel? Voel je je onrustig, somber, gejaagd? En kun je je niet meer concentreren op de meest simpele dingen? De kans is groot dat je last hebt van ongezonde stress.

 
Om de balans op te maken, te herstellen en rust terug te brengen in je leven, kun je met behulp van stresscoaching volgens de CSR-methode effectief stappen gaan zetten. Je gaat aan de hand van een stappenplan eerst fysiek herstellen en je stressklachten verminderen.

 

Loopbaanbegeleiding na stress of burn-out

Na verloop van tijd ga je merken dat je energie toeneemt en dat je weer uren kunt opbouwen in je werk. Na overspanning of burn-out blijft het een uitdaging om balans te vinden en te houden. Daarnaast kan het zijn dat je, eenmaal terug op je werk, je afvraagt of deze baan wel de juiste voor je is. Als erkend CSR-coach, en daarnaast loopbaanadviseur, kan ik je begeleiden bij keuzes in je werk.

Ik combineer mijn kennis op het gebied van stress en loopbaanbegeleiding om er, samen met jou, voor te zorgen dat je met plezier en duurzaam terug kunt keren naar je werk.

Ik help je graag om weer anders naar je leven en je werk te kijken!
 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? Neem gerust contact met me op.

Wil je de stressvragenlijst ontvangen, vrijblijvend en zonder verplichtingen? Klik dan op de button hieronder.

 

MAIL MIJ DE VRAGENLIJST