Over mij

Bij een koffieautomaat werd, onbewust, het zaadje van werkanders! geplant. Een gesprek met een collega die al een tijdlang met tegenzin naar het werk ging, zette me aan het denken. Ik voelde het borrelen, ik wilde aan de slag. Want dat soort verhalen hoor ik veel. En dat is zó jammer! Ik geloof oprecht dat iedereen met plezier kan werken. Als ik mensen spreek, ben ik benieuwd naar hun verhaal. Wie zijn ze, waar houden ze van en zien ze dat terug in hun werk? Want dat is de kern waar het om draait. Die dingen gebruiken in werk; dát is werkanders!

 

Wie ben ik?                                                                                            

Mijn naam is Marieke Vennik. Geboren en getogen Enschedese, Netflixaddict, Canvacreatieveling, boekenwurm, natuurliefhebber, dromer, ondernemer, zakelijk, enthousiasteling, graaglacher, verslaafd aan lippenstift (waar ik er zeker 30 van heb), lees geen krant, haat sporten (behalve wielrennen) maar moet van mezelf, ben streng doch rechtvaardig. En ik werkanders!

Het geeft mij energie om anderen op weg te helpen in hun loopbaan en nieuwe inzichten te geven. Mijn werkstijl is verfrissend, transparant, praktisch en resultaatgericht. Ik ben niet van de ‘geiten-wollen-sokken-methode’, en wil dat mensen aan de slag gaan en stappen zetten. Ik werk dus graag met mensen die écht iets willen veranderen in hun werk en daarmee ook in hun leven.

Hoe anderen mij omschrijven:
tactvol | resultaatgericht | praktisch | enthousiast | overtuigend | motiverend | gespecialiseerd

 

Start with ‘why’

Mijn waarom: ik geloof in werk. Werk geeft een doel, structuur, sociale contacten. En ook: werk is een middel om in je levensonderhoud te voorzien. Een aantal onmisbare elementen in het leven. In ieder geval in mijn leven! Ik geloof ook in passend werk. Werk moet energie géven. Een drive, enthousiast met iets bezig kunnen zijn. Persoonlijke groei en blij zijn met het resultaat van je inzet! Ik hou van mensen, organisaties & hun gedrag, zie overal kansen en mogelijkheden en ga graag de uitdaging aan naar meer werkplezier voor mijn klanten!

Want zeg nou zelf: Een leuke baan is half het werk!