Over mij

Bij een koffieautomaat werd, onbewust, het zaadje van werkanders! geplant. Een gesprek met een collega die al een tijdlang met tegenzin naar het werk ging, zette me aan het denken. Ik voelde het borrelen, ik wilde aan de slag. Want dat soort verhalen hoor ik veel. En dat is zó jammer! Ik geloof oprecht dat iedereen met plezier kan werken. Als ik mensen spreek, ben ik benieuwd naar hun verhaal. Wie zijn ze, waar houden ze van en zien ze dat terug in hun werk? Want dat is de kern waar het om draait. Die dingen gebruiken in je werk; dát is werkanders!

 

Wie ben ik?                                                                                            

Mijn naam is Marieke Vennik. Geboren en getogen Enschedese, Netflixaddict, boekenwurm, natuurliefhebber, ondernemer, enthousiasteling, graaglacher, verslaafd aan lippenstift (waar ik er zeker 30 van heb), lees geen krant, haat sporten (behalve wielrennen) maar moet van mezelf. En ik werkanders!
 

“Als je doet waar je goed in bent én wat je leuk vindt, raak je pas echt gemotiveerd.”

En daar ga je in een traject met mij mee aan de slag! Met mijn vermogen om altijd kansen en mogelijkheden te zien, help ik jou te (her)ontdekken wat je écht wilt in je werk. Ik ben nieuwsgierig naar jouw wensen, je talenten en interesses, want die helpen jou om je te onderscheiden van anderen. Hiermee kun je jóuw verhaal vertellen! En dat is belangrijk, voor jezelf, in je werk. Door mijn enthousiasme en actiegerichtheid weet ik je te inspireren, zodat je met nieuwe energie jouw mogelijkheden
kunt onderzoeken.

 
“Jij hebt iets dat zij niet hebben!”

En dáár ga ik met jou naar op zoek. Zodra je weet wat je wilt, waar je goed in bent en dat ook nog goed kunt overbrengen op een ander, dan verover jij die leuke baan!.
 
Hoe anderen mij omschrijven:
tactvol | resultaatgericht | praktisch | enthousiast | overtuigend | motiverend | gespecialiseerd

 

Start with ‘why’

Mijn waarom: ik geloof in werk, voor iedereen. Werk geeft een doel, structuur, sociale contacten. En ook: werk is een middel om in je levensonderhoud te voorzien. Een aantal onmisbare elementen in het leven. In ieder geval in mijn leven! Ik geloof ook in passend werk. Werk moet energie géven. Een drive, enthousiast met iets bezig kunnen zijn. Persoonlijke groei en blij zijn met het resultaat van je inzet! Ik hou van mensen, organisaties & hun gedrag, zie overal kansen en mogelijkheden en ga graag de uitdaging aan naar meer werkplezier voor mijn klanten!

Want zeg nou zelf: Een leuke baan is half het werk!