De metamorfose van de secretaresse

Het secretaresse vak verandert. Zowel inhoudelijke als digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat taken verdwijnen of verschuiven.Er worden hogere eisen gesteld, meer verantwoordelijkheden. Een snellere wereld vraagt om flexibele en veerkrachtige ondersteuning. 24/7 bereikbaarheid wordt daarbij steeds meer een eis.

De transitie is in gang gezet en niet meer te stoppen. Het bedrijfsleven vraagt om een nieuw type secretaresse. Een metamorfose is onontbeerlijk!

Hoe groei jij als secretaresse naar die nieuwe functie toe? Welke nieuwe taken neem je op je? En welke talenten zet je in om jouw functie te verdiepen?

 

Is jouw secretariaat klaar voor de toekomst?

Wil jij binnen jouw organisatie meer inzicht, aan de slag met bewustwording en stappen zetten naar een toekomstbestendig business support team? Gun jij jouw secretaresses een metamorfose?

In deze praktische training, die een dagdeel omvat, kijken we naar de veranderingen in het vak, kansen & bedreigingen en werken we aan de toekomst: de Secretaresse 2.0. Er ontstaat beweging, nieuwe inzichten en inspiratie op een praktische, positieve en enthousiaste manier.

BOEK NU!

Kostenindicatie: € 199,- per persoon excl. BTW bij een minimale groepsgrootte 10 deelnemers.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur me een mailtje, dan neem ik contact met je op!