De metamorfose van de secretaresse

Geplaatst op Geplaatst in Tips & advies

Het secretaresse vak verandert. Zowel inhoudelijke als digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat taken verdwijnen of verschuiven. De transitie is in gang gezet en niet meer te stoppen. Het bedrijfsleven vraagt om een nieuw type secretaresse. Een metamorfose is onontbeerlijk.

Samen met Suzanne van der Liende, werkgeluksdeskundige, heb ik daarom, naast mijn BASIC-training, een 1-daagse training ontwikkeld met nog meer aandacht voor:

DE TOEKOMST VAN DE SECRETARESSE

Want hoe groeit de secretaresse naar die nieuwe functie toe? Welke nieuwe taken kan zij op zich nemen? En welke talenten kunnen worden ingezet om de functie te verdiepen?

In hoeverre zijn de secretaresses binnen jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Wil jij binnen jouw organisatie meer inzicht, aan de slag met bewustwording en stappen zetten naar een toekomstbestendig business support team? Gun jij jouw secretaresses een metamorfose?

In deze 1-daagse training kijken wij gezamenlijk naar de veranderingen in het vak, kansen & bedreigingen en werken we aan de toekomst: de Secretaresse 2.0. We staan stil bij werkgeluk en -beleving, talenten, kwaliteiten en persoonlijk leiderschap.

Wij zorgen voor beweging, de juiste inzichten en inspiratie op een praktische, positieve en enthousiaste manier.

Lees verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *