Loopbaancoaching | Werken aan jouw werkplezier!

Loopbaancoaching bij werkanders! is een persoonlijk traject, dat bestaat uit 4 modules.

Intake
Het intakegesprek is bedoeld als een kennismaking en is vrijblijvend. We onderzoeken jouw loopbaanvraag en bespreken hoe we daar samen invulling aan kunnen geven. Daarnaast krijg je een duidelijk beeld van het traject. We stellen jouw persoonlijke doel(en) vast en kijken wat het beste past bij jou. Naast de inhoud van het traject is het natuurlijk erg belangrijk dat er een klik is tussen client en coach! Het traject is vervolgens opgebouwd uit 4 modules.

1. Wie ben je?
Wie ben jij, als mens? Waar hou je van? Wat zijn je waarden, je interesses & uitdagingen?

2. Wat wil je?
Over drijfveren, motivatie en wat een leuke baan voor jou precies inhoudt.

3. Wat kun je?
Wat zijn jouw talenten, kwaliteiten, competenties? Hoe zit het met opleiding & ervaring?

4. Welke stappen kun je zetten?
Nu jouw profiel helder is, kijken we naar loopbaanstappen. Jouw wensen en kwaliteiten zijn in beeld gebracht, dus je kunt kijken naar mogelijkheden. Je gaat knopen doorhakken in je loopbaanvervolg en een actieplan maken om zelf tot het gewenste resultaat komen. Tijdens het loopbaantraject stel je een document samen, waarin alle stappen zijn opgenomen.

Drie maanden na afloop van het traject hebben we een contactmoment om te evalueren of het actieplan je inderdaad brengt waar je wilt zijn.

 

Personal branding (optioneel)

Nu je weet welke kant je op wilt, kan het zijn dat je besluit te gaan solliciteren. Je wilt graag goed voorbereid de arbeidsmarkt op. Een strak CV, een knallende motivatie, een up-to-date LinkedIn profiel en dan ook nog je verhaal overtuigend brengen. Maar hoe doe je dat? Waar begin je en wat ga je vertellen? Daar kan ik je bij helpen. Want jij hebt iets dat zij niet hebben!
 

Doorlooptijd en planning

De doorlooptijd van een loopbaantraject wordt afgestemd op jouw loopbaanvraag. Meestal vindt er 1 gesprek per 2 weken plaats, waarbij je moet denken aan circa 6 gesprekken. De gesprekken vinden doorgaans face-to-face plaats en kunnen ook afgewisseld worden met telefonische en online (Skype) gesprekken.

 

Investering

De investering voor een loopbaantraject bedraagt € 1.895,- excl. BTW en de kosten voor eventuele testen.

 

Goed om te weten
  • Een eerste intakegesprek is altijd vrijblijvend
  • Veel werkgevers vergoeden extern loopbaanadvies vanuit een persoonlijk opleidingsbudget
  • Voor werkgevers zijn de kosten voor persoonlijke ontwikkeling aftrekbaar van de belasting

 

PLAN EEN GRATIS INTAKEGESPREK