Loopbaancoaching | Werken aan jouw werkplezier!

Loopbaancoaching bij werkanders! is een persoonlijk traject, dat bestaat uit een aantal fasen.

1. Intake
Het intakegesprek is bedoeld als een kennismaking en is vrijblijvend. Tijdens het gesprek gaan we jouw loopbaanvraag onderzoeken en bespreken hoe we daar samen invulling aan kunnen geven. Daarnaast krijg je een duidelijk beeld van het traject. We stellen jouw persoonlijke doel(en) vast en kijken wat het beste past bij jou. Naast de inhoud van het traject is het natuurlijk erg belangrijk dat er een klik is tussen client en coach!

2. Wie ben je?Stel jezelf de vraag - loopbaantraject van werkanders!
We kijken naar wie je bent, wat je waarden zijn, interesses & uitdagingen. Dit doen we met behulp van gesprekken, eventueel aangevuld met tests & opdrachten. Daarmee vormen we de basis voor jouw profiel. Na deze zelfanalyse selecteren we opdrachten ter voorbereiding op het talentgesprek.

3. Talentgesprek
In het talentgesprek gaat het over jouw talenten en kwaliteiten. Als je die nog niet kent, gaan we daar naar op zoek. Want jouw natuurlijke talenten maken jouw profiel uniek en compleet. Vervolgens gaan we aan de hand van jouw profiel kijken naar mogelijke loopbaanstappen.

4. Mogelijkhedengesprek
Nadat wensen en kwaliteiten in beeld zijn gebracht, gaan we kijken naar mogelijkheden. Evalueren, samenvatten en de balans opmaken. Je gaat knopen doorhakken in je loopbaanvervolg. Als een loopbaanadvies jou kan helpen bij het maken van een keuze, dan wordt een concreet advies gegeven. Of je dit advies volgt, is natuurlijk geheel aan jou.

5. Actieplan
Als vervolg op het mogelijkhedengesprek maak je een actieplan om zelf tot het gewenste resultaat komen. Tijdens het loopbaantraject stel je een document samen, waarin alle stappen zijn opgenomen. Drie maanden na afloop van het traject hebben we een contactmoment om te evalueren of het actieplan je inderdaad brengt waar je wilt zijn.

 

Doorlooptijd en planning

De doorlooptijd van een loopbaantraject wordt afgestemd op jouw loopbaanvraag. Meestal vindt er 1 gesprek per 2 weken plaats. De gesprekken vinden doorgaans face-to-face plaats en kunnen ook afgewisseld worden met telefonische en online (skype) gesprekken.

 

Investering
  • De investering voor een uitgebreid traject bedraagt € 1.595,- excl. BTW.
  • Je kunt ook gebruik maken van een instaptraject. Daarin gaan we iets sneller stappen zetten, heb je zelf al een redelijk beeld van je gewenste werk, doe je veel zelf en werken we met e-coaching. De investering voor een instaptraject bedraagt € 895,- excl. BTW.
  • Begeleiding op uurbasis kan natuurlijk ook.

 

Goed om te weten
  • Een eerste intakegesprek is altijd vrijblijvend
  • Veel werkgevers vergoeden extern loopbaanadvies vanuit een persoonlijk opleidingsbudget

 

PLAN EEN GRATIS INTAKEGESPREK